Over ons

Wij zijn de familie Deterd Oude Weme uit Heemserveen, waar wij ons familiemelkveebedrijf runnen. Met veel kennis, zorg en liefde verzorgen wij onze koeien. Onze koeien genieten dagelijks van de ruimte in de grote moderne ligboxenstal, waar de koeien los kunnen lopen. De stal is van alle gemakken voorzien. Ze hebben de ruimte om lekker te liggen, te eten en te herkauwen en tussendoor nemen ze een massage van de koeborstel, want alleen blije koeien zorgen voor de allerlekkerste melk.

Sinds Januari 2016 zijn wij begonnen met het produceren van zuivelproducten van onze eigen koeienmelk. Waarom? Door intensieve veeteelt ontbreken producten uit supermarkten als zuivel vaak aan essentiƫle elementen. Consumenten eten daardoor voeding wat arm is aan voedingstoffen.

Je moet steeds meer eten om je dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Wij willen een gezond, eerlijk en dagvers product aanbieden wat boordevol zit met de juiste vitamines, mineralen en wat rechtstreeks bij de boer geproduceerd word en dat proef je!